Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /var/customers/webs/protectmed/radioring.ro/wp-content/themes/soledad/functions.php on line 165 Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /var/customers/webs/protectmed/radioring.ro/wp-content/themes/soledad/functions.php on line 165

Coronavirus-ul a lovit in plin la Sibiu

de: Ring Radio
0 Comentarii

Bilantul este de sute de medici si asistenti infectati si trei morti. In judetul Sibiu, de la inceputul pandemiei 184 de persoane care lucreaza in sistemul medical au fost testate pozitiv in urma testarii SARS CoV-2. Nu se stie daca au luat virusul in timpul programului de lucru sau in timpul liber. Cert este insa faptul ca au stat izolati la domiciliu, atat ei cat si familiile si contactii directi.
Dintre cele 184 de persoane au fost declarate vindecate 140. Din pacate insa, trei angajati din sistemul de sanatate sibian au decedat in urma infectarii cu noul coronavirus.

In acest moment sunt internate un numar de 41 de persoane din sistemul de sanatate, pozitive si fac parte din urmatoarele unitati sanitare: 13 SCJU Sibiu, 9 Spitalul Municipal Medias, 2 Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu, 8 SAJ, 3 Spitalul Militar Sibiu, 2 UAMS Saliste, 1 Spitalul de Psihiatrie, 3 CMI,potrivit oradesibiu.ro.

Citește în continuare

Lasă un comentariu

Site-ul foloseste cookie pentru a va asigura o experienta de navigare cat mai placuta. Continuarea navigarii pe site presupune acceptarea Politicii de Confidentialitate si a Termenilor de Utilizare Accept Vezi detalii