Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /var/customers/webs/protectmed/radioring.ro/wp-content/themes/soledad/functions.php on line 165 Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /var/customers/webs/protectmed/radioring.ro/wp-content/themes/soledad/functions.php on line 165

O cabană din lemn a ars în întregime în urma unui incendiu

de: Ring Radio
0 Comentarii

Miercuri dimineața în jurul orei 4, o cabană din lemn situată în afara Avrigului a fost mistuită de flăcări în urma unui incendiu. La fața locului s-au deplasat de urgență pompierii militari ai Punctului de lucru Avrig cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. De asemenea au intervenit în sprijin și membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Avrig cu o autospecială de stingere.

Incendiul, care s-a manifestat generalizat la întreaga cabană pe o suprafață de aproximativ 45 de metri pătrați a fost lichidat de către pompieri în aproximativ 3 ore.

Focul a distrus 90% din cabana de lemn precum și electrocasnice și mobilier din interior. Nicio persoană nu a fost rănită în urma incendiului, care a fost cauzat, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu, de un coș de fum neprotejat termic față de materiale combustibile.

Citește în continuare

Lasă un comentariu

Site-ul foloseste cookie pentru a va asigura o experienta de navigare cat mai placuta. Continuarea navigarii pe site presupune acceptarea Politicii de Confidentialitate si a Termenilor de Utilizare Accept Vezi detalii