Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /var/customers/webs/protectmed/radioring.ro/wp-content/themes/soledad/functions.php on line 165 Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /var/customers/webs/protectmed/radioring.ro/wp-content/themes/soledad/functions.php on line 165

METEO

de: Ring Radio
0 Comentarii

Miercuri, vremea se va menține deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil cu înnorări temporare. Izolat, mai ales în cursul nopții, vor fi condiții de ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 14 grade, iar cele minime între 3 și 5 grade.

Joi, vremea se va menține deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, temporar noros. Local se vor semnala precipitații, predominant sub formă de ploaie. La munte precipitațiile vor fi mixte pe timpul zilei, predominant ninsori în cursul nopții. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare, mai ales în sudul județului și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 12 grade, iar cele minime între 2 și 4 grade.

În weekend, deși valorile termice diurne vor marca o scădere, vremea se va menține mai caldă decât normalul termic pentru acest interval. Cerul va fi variabil, și doar izolat în prima și ultima zi a intervalului vor mai fi ploi în zona joasă și mixte predominant ninsori în zona înaltă de munte. La Medias, cerul este partial insorit astazi, insa zilele urmatoare sosesc cu ploi si abia in weekend vom mai vedea putin soare. Temperatura maxima scade de la 12 grade astazi la 10 grade maine si la 9 grade in weekend, dupa cum anunta tribuna.ro.

Citește în continuare

Lasă un comentariu

Site-ul foloseste cookie pentru a va asigura o experienta de navigare cat mai placuta. Continuarea navigarii pe site presupune acceptarea Politicii de Confidentialitate si a Termenilor de Utilizare Accept Vezi detalii