Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /var/customers/webs/protectmed/radioring.ro/wp-content/themes/soledad/functions.php on line 165 Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /var/customers/webs/protectmed/radioring.ro/wp-content/themes/soledad/functions.php on line 165

Bărbat încătușat într-un magazin după ce a făcut scandal

de: Ring Radio
0 Comentarii

Un sibian care a făcut scandal pentru că nu dorea să poarte masca de protecție într-un magazin din oraș și avea asupra lui și un cuțit a fost încătușat de polițiști.

Miercuri seara, agentul de pază al unui magazin de pe strada Fântânele, din municipiul Sibiu a anunțat Poliția cu privire la faptul că este agresat de un client care refuză să poarte masca sanitară în incinta unității și are asupra sa un cuțit.

Un echipaj format din doi polițiști ai Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Sibiu s-a deplasat la locul indicat, iar cei doi polițiști au identificat agresorul, un sibian în vârstă de 56 de ani, bărbatul manifestându-se violent față de agenții de poliție. Dată fiind situația de fapt, polițiștii au încătușat persoana în cauză, iar în urma controlului corporal efectuat, asupra bărbatului au fost găsite un cuțit și un baston telescopic. Sibianul a fost condus la sediul Poliției Municipiului Sibiu unde i s-a întocmit un proces verbal de constatare a contravenției, fiind sancționat cu amendă în valoare de 500 de lei pentru nerespectarea măsurii portului măștii sanitare. De asemenea, în urma acestui incident, la nivelul Poliției Municipiului Sibiu s-a înregistrat o plângere penală care are ca obiect săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, cercetările desfășurându-se sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Citește în continuare

Lasă un comentariu

Site-ul foloseste cookie pentru a va asigura o experienta de navigare cat mai placuta. Continuarea navigarii pe site presupune acceptarea Politicii de Confidentialitate si a Termenilor de Utilizare Accept Vezi detalii