Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /var/customers/webs/protectmed/radioring.ro/wp-content/themes/soledad/functions.php on line 165 Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /var/customers/webs/protectmed/radioring.ro/wp-content/themes/soledad/functions.php on line 165

7 noi stele pe Aleea Celebrităților

de: Ring Radio
0 Comentarii

Aleea Celebrităților din Sibiu va avea din acest an noi stele, ce vor fi acordate în cadrul Galei Celebrităților din cadrul Festivalului Internațional de Teatru din Sibiu). Printre numele care vor fi prezente pe aleee se numără Charlotte Rampling și Yoshi Oida.

Gala Celebrităților din cadrul FITS este un eveniment prin care este recunoscută și celebrată contribuția unor personalități la îmbogățirea artei și a culturii universale. Evenimentul din acest an va avea loc în data de 27 august la Sala Thalia începând cu ora 19.00, iar ceremonia de acordare a stelelor de pe Aleea Celebrităților va avea loc în Parcul Cetății de la ora 18.00. Personalitățile care vor primi o stea la această ediție FITS sunt Denis O’Hare și Jan Lauwers, care au fost desemnate pentru ediția din 2020, precum și Israel Galván, Akram Khan, Helmut Stürmer, Charlotte Rampling și Yoshi Oida.

Aleea Celebrităţilor este o structură asociată a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, gândită ca un loc permanent de recunoaştere a contribuţiilor pe care personalități marcante ale culturii și ale artei au adus-o la îmbogățirea patrimoniului universal și însumează anul acesta 50 de stele.

Citește în continuare

Lasă un comentariu

Site-ul foloseste cookie pentru a va asigura o experienta de navigare cat mai placuta. Continuarea navigarii pe site presupune acceptarea Politicii de Confidentialitate si a Termenilor de Utilizare Accept Vezi detalii