Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /var/customers/webs/protectmed/radioring.ro/wp-content/themes/soledad/functions.php on line 165 Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /var/customers/webs/protectmed/radioring.ro/wp-content/themes/soledad/functions.php on line 165

Mai multe intersecții și insule de calmare de pe DN 1 și DN 14 vor deveni mai sigure

de: Ring Radio
0 Comentarii

28 de intersecții și insule de calmare vor deveni mai sigure prin montarea unor stâlpișori iluminați care măresc vizibilitatea obstacolelor pe timp de noapte. Programul se va aplica, într-o primă fază, pe DN1, DN14, DN12, DN13A și DN12A.

Potrivit Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov, insulele de calmare sunt proiectate în așa fel încât să oblige conducătorii auto să reducă viteza la intrarea în localități sau în apropierea intersecțiilor prin inducerea unei senzații de disconfort.

Șoferii sunt sfătuiți să respecte și celelalte indicatoare rutiere, respectiv reducerea vitezei sau denivelare artificială îngustare de bandă, care îi avertizează asupra existenței acestor elemente de calmare a traficului.

Citește în continuare

Lasă un comentariu

Site-ul foloseste cookie pentru a va asigura o experienta de navigare cat mai placuta. Continuarea navigarii pe site presupune acceptarea Politicii de Confidentialitate si a Termenilor de Utilizare Accept Vezi detalii