Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /var/customers/webs/protectmed/radioring.ro/wp-content/themes/soledad/functions.php on line 165 Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /var/customers/webs/protectmed/radioring.ro/wp-content/themes/soledad/functions.php on line 165

12 persoane implicate într-un accident rutier între Mediaș și Brateiu

de: Ring Radio
0 Comentarii

12 persoane au fost implicate într-un accident rutier după ce un microbuz pentru transport persoane s-a răsturnat, marți dimineața, între Mediaș și Brateiu.

Este vorba despre un microbuz destinat transportului de persoane cu capacitate 16+1 locuri în care se aflau 12 persoane și care efectua o cursă Dumbrăveni – Mediaș. Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu au precizat că nu este vorba despre un microbuz școlar. Un echipaj de la Descarcerare, echipaje SMURD și de la Ambulanța Mediaș au intervenit pentru acordarea primului ajutor persoanelor care se aflau în microbuzul răsturnat. Este vorba despre 11 adulți și un copil de 5 ani. Un echipaj de la Ambulanță a transportat la Compartimentul Primire Urgențe al Spitalului Municipal Mediaș o femeie de 54 ani cu plagă frontală și un traumatism cranio cerebral acut închis. Tot echipaje de la Ambulanță au transportat la Urgența din Mediaș un tânăr de 15 ani cu traumatism cranio cerebral acut închis și alți doi tineri, ambii în vârstă de 17 ani, cu traumatisme costale, la mână și degete.

Echiajele SMURD au acordat îngrijiri medicale unui copil de 5 ani și părinților acestuia, iar în urma evaluării au refuzat transportul la spital. Un bărbat în vârstă de 62 de ani cu traumatism cranio-cerebral și hematom a fost transportat la Compartimentul Primire Urgențe Mediaș. De asemenea, o femeie de 52 de ani cu traumatism la umăr și dureri lombare a ajuns la Urgența Spitalului Municipal din Mediaș. Polițiștii rutieri medieșeni au demarat o anchetă în acest caz.

Citește în continuare

Lasă un comentariu

Site-ul foloseste cookie pentru a va asigura o experienta de navigare cat mai placuta. Continuarea navigarii pe site presupune acceptarea Politicii de Confidentialitate si a Termenilor de Utilizare Accept Vezi detalii