Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /var/customers/webs/protectmed/radioring.ro/wp-content/themes/soledad/functions.php on line 165 Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /var/customers/webs/protectmed/radioring.ro/wp-content/themes/soledad/functions.php on line 165

Elevii unui liceu din Mediaș au renunțat la ghiozdane. Metodele inedite pentru depozitarea caietelor și cărților

de: Ring Radio
0 Comentarii

Elevii de la Liceul Teoretic “Axente Sever” Mediaș au renunțat pentru o zi la ghiozdane. Acest lucru s-a întâmplat vineri 27 mai, în urma inițiativei elevilor claselor a XI-a, inițiativă la care au aderat toate clasele unității medieșene de învățământ.

Este vorba de o provocare inedită care circulă în mediul online la nivel mondial, intitulată „No School Bag Challenge”. Aceasta a presupus ca elevii să vină la școală fără ghiozdane sau rucsacuri, ele fiind înlocuite de orice obiecte in care să fie depozitate caietele și accesoriile folosite în timpul programului școlar.

Așa se face că vineri 27 mai ingeniozitatea și creativitatea axentiștilor și-au făcut simțite prezența pe holurile și in sălile de clasă ale unității de învățământ din municipiul de pe Târnava Mare. Caietele, instrumentele de scris, sendvișurile, sticla de apă plată și alte accesorii, care de obicei se aflau depozitate în rucsacurile de școală, au fost înlocuite de data aceasta de oale de gătit, huse de chitară, coșulețe, cărucioare de păpuși, trolere sau chiar lăzi frigorifice. Nu au lipsit nici aparate de preparat sendvișuri, sertare de mobilă sau pantaloni jeans transformați în…rucsac.

Citește în continuare

Lasă un comentariu

Site-ul foloseste cookie pentru a va asigura o experienta de navigare cat mai placuta. Continuarea navigarii pe site presupune acceptarea Politicii de Confidentialitate si a Termenilor de Utilizare Accept Vezi detalii