Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /var/customers/webs/protectmed/radioring.ro/wp-content/themes/soledad/functions.php on line 165 Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /var/customers/webs/protectmed/radioring.ro/wp-content/themes/soledad/functions.php on line 165

Ziua Aviației și a Forțelor Aeriene Române

de: Ring Radio
0 Comentarii

In 20 iulie s-a sarbatorit Ziua Aviației și a Forțelor Aeriene Române. Cu acest prilej, la Mediaș, a avut loc un ceremonial militar și religios dedicat tuturor aviatorilor militari români,  tuturor celor care au servit și care activează în structurile aviației militare a României.

Ceremonia s-a desfășurat la Monumentul Aviatorilor Români, în prezența oficialitatilor. 

 În decursul diminetii, a avut loc un ceremonial militar și religios dedicat tuturor aviatorilor militari români,  tuturor celor care au servit și care activează în structurile aviației militare a României.Au urmat de discursurile oficialităților prezente și ceremonialul depunerilor de coroane. 
Un moment special în cadrul festivităților l-a constituit survolul aeronavelor Bazei 71 Aeriene Câmpia Turzii, care au prezentat salutul Aviației Române oficialităților și publicului prezent.

Citește în continuare

Lasă un comentariu

Site-ul foloseste cookie pentru a va asigura o experienta de navigare cat mai placuta. Continuarea navigarii pe site presupune acceptarea Politicii de Confidentialitate si a Termenilor de Utilizare Accept Vezi detalii